Tabakoğlu Ailesinin mutlu günü

Tabakoğlu Ailesinin mutlu günü Tabakoğlu Ailesinin mutlu günü
A- A+
Reklam

İlimizin sevilen iş insanlarından Ufuk Tabakoğlu, oğlu Efe’nin dünya evine girmesinin mutluluğunu yaşadı. Hilton Otelde düzenlenen muhteşem bir düğün ile hayatlarını birleştiren Tabakoğlu Ailesinin oğlu Efe ve Ataş Ailesinin kızları Melis’i bu özel ve mutlu günlerinde Ailesi ve sevdikleri yalnız bırakmadılar.

Aynı zamanda Efe ve Melis çiftinin nikah şahitliklerini de yapan; Bolu Valisi Erkan Kılıç, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Geçmiş dönem Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Ülkü Ocakları Genel Sekreteri İlhan Durak, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, önceki dönem Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy diğer çok sayıdaki davetli gibi genç çifte mutluluklar dilediler.

www.bolupostası Gazetesi olarak Efe ve Melis çiftinin tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler