Tanju Özcan’ın çocuklarımıza reva gördüğü çağdaş Bolu..!

Tanju Özcan’ın çocuklarımıza reva gördüğü çağdaş Bolu..! Tanju Özcan’ın çocuklarımıza reva gördüğü çağdaş Bolu..!
A- A+
Reklam

29 Mart seçimleri öncesi Bolu’nun çocuklarına “Apqaupark ve Su Altı Dünyası” yapma vaadinde bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu vaadini vaadini yapamazken, çocuklara ise 3’ncü sınıf Dünya ülkelerinde kullanılan şişme yüzme havuzunu layık gördü.

Dar gelirli vatandaşı konut sahibi yapacağım diye oylarını alan Tanju Özcan’ın, Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra bu sözünü unuttuğu gibi, en çok yine dar ve orta gelirli ailelerin çocuklarının sevinçle karşıladığı “Apqaupark ve Su Altı Dünyası” vaadi de hayal çıktı.

Durumu iyi olan ailelerin çocuklarının yaz aylarının büyük bir bölümünü sahil kenarlarında geçirdiği ve okullar açıldığında bu arkadaşlarının deniz anılarını dinleyen dar gelirli ailelerin çocuklarının tek umudu olan Tanju Özcan, yine dar ve orta gelirli ailelerin çocuklarını hayal kırıklığına uğrattı.

“Apqaupark ve Su Altı Dünyası” vaadi ile ilgili görevde olduğu 5 yıllık süre içerisinde en ufak bir girişimde bulunmayan Tanju Özcan’ın bu vaadi de diğer vaatleri gibi seçim beyannamesinde bir görsel olmaktan öteye gidemedi.

Karaçayır’a portatif yüzme havuzu

Bolu Belediyesi, 11-20 Ağustos tarihleri arasında Karaçayır Spor Salonu yanına portatif havuz kurdurtulacağını duyurdu. 9 gün boyunca 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek portatif havuzdan, 6-13 yaş grubundaki tüm çocuklar ücretsiz yararlanabileceğini söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belirtilen yaş grubundaki tüm çocukları havuz keyfi yaşamaya davet etti.

Herhangi bir sosyal alanı olmadan meydana kurulacak portatif havuza gün boyu girecek olan çocukların ne kadar sağlıklı bir ortamda yüzecekleri bilinmezken, “Modern ve Yaşanabilir Bolu” vadiyle yola çıkan Tanju Özcan’ın, “3’ncü Sınıf Dünya Ülkeleri”nde görülen bir uygulamayla Bolu Halkının karşısına çıkması, tepkiyle karşılandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler