Tanju Özcan’ın kara kutusu siyasete girdi

Tanju Özcan’ın kara kutusu siyasete girdi Tanju Özcan’ın kara kutusu siyasete girdi
A- A+
Reklam

Alaaddin Yılmaz’ın Özel Kalem ekinde yardımcı hizmetli olarak yer almasıyla birlikte Bolu kamuoyu tarafından tanınmaya başlayan, CHP’li Tanju Özcan’ın Belediye Başkanı olmasıyla birlikte de hızla Belediyede yükselişe geçen, Bolu Belediyesi Sanat Merkezi Sorumlusu Ali Karaman, MHP’den Dörtdivan Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Ali Karaman; Bolu Belediyesinde CHP döneminin başlamasının ardından Tanju Özcan’ın Başkan şoförü olarak A Takımında yer alan Ali Karaman, Başkan Özcan’ın da kara kutusu olarak 3.5 yıl boyunca yanından ayırmadığı isim olarak dikkat çekmişti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın geçtiğimiz yıl ilk olarak Ali Karaman’ın Dörtdivan Belediye Başkan Adayı olacağını ilan etmesi sonrası, kamuoyunun da yakından takip ettiği üzere Ali Karaman şoförlükten Bolu Belediyesi Sanat Merkezi sorumluluğuna terfi etmişti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sevdiği ve güvendiği isimlerin başında gelen Ali Karaman’ın yine kamuoyunun da yakından bildiği üzere ev hanımı olan eşinin Bolu Belediyesine bağlı şirketin yönetim kurulu üyesi olarak maaş bağlandığı iddiaları da günlerce basında yer almış, kamuoyu da kanunsuz olmasa da etik olmayan bu görevlendirmeyi uzun süre konuşmuştu.

AK Parti döneminde yardımcı hizmetli iken CHP döneminde Belediyede hızla yükselen Ali Karaman, dün MHP’den Dörtdivan Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı. “CHP’nin Prensi” olarak kamuoyu tarafından kendisine ad takılan Ali Karaman’ın, MHP’den Dörtdivan Belediye Başkan Adayı olarak gösterip gösterilmeyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler