Televizyon izlemese de uzaya merak sardı

Televizyon izlemese de uzaya merak sardı Televizyon izlemese de uzaya merak sardı
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mealli Hafız Muhammed Emin Demirkol, bugün Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde ilk Türk astronot Alper Gezeravcı tarafından gerçekleştirilen programa katıldı.

Evinde televizyon kullanmaması nedeniyle “tarikatçı”, “gerici” gibi şık olmayan yakıştırmalara maruz kalmasına karşılık başta bilim kanalları olmak üzere birçok yeni gelişmeyi internetten takip eden Mealli Hafız Muhammed Emin Demirkol, Gezeravcı’nın konferansını ilgiyle izleyenler arasındaydı.

Kendisinin de Tıp Fakültesinden mezun olacak doktor adayları başta olmak üzere üniversitede okuyan gençlere “Kuran ve Hadis Işığında Tıp”, “Misvak kullanımının faydaları” gibi konularda Üniversitede “Mealli Hafız”, Başhekim ve İl Sağlık Müdürü olarak konferans veren Demirkol, bugün Gezeravcı’yı dinlerken de o günlere gitti.

Heyecanlı olduğu görülen AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mealli Hafız Muhammed Emin Demirkol sosyal medya hesaplarında Gezeravcı ile çektirdiği fotoğrafını “Bolumuza hoş geldin Alper Gezeravcı.. Bir daha ki uzay seyahatinde Bolu’da yerine getirilmiş vaatlerin görülebileceğinden EMİN OL” sözleriyle paylaştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler