Tuzlaspor: 1 Boluspor: 2

Tuzlaspor: 1 Boluspor: 2 Tuzlaspor: 1 Boluspor: 2
A- A+
Reklam

Trendyol 1. Ligin 2. yarısında fırtına gibi esen ve play-of kapısına dayanan Boluspor ligin 23. haftasında deplasmanda düşme hattında yer alan Tuzlaspor ile karşılaştı. Ekibimiz ilk yarısı 1-1 sona eren maçın son dakikasında Onur'un attığı golle 3 puana uzanarak play-of'un içine girmeyi başardı. Ekibimizde ilk golü 10. dakikada Daniel Avramovski kaydetti.

İkinci yarıda oynadığı futbol ve elde ettiği sonuçlar ile dikkat çekmeyi başaran Boluspor ilk 7'ye girme maçı olarak gördüğü Tuzlaspor karşısına Çağlar, Posmac, Kubilay, Gigic, Naby, Onur, Tunahan, Jefferson, Avramovski, Ercan, Anıl on biri ile çıktı. Ekibimizde İsmail, Berk, Hakan, Isgandarlı, Batuhan, İshak, Kerem, Hüsamettin, Diarra ve Harun yedek kulübesinde yer alan isimler oldular. 

Maça iki ekipte istediği gibi başlayamasa da, ekibimiz 10. dakikada Daniel Avramovski ile ilk etkili atağında golü buldu. İkinci yarının en etkili ismi yeni transfer Daniel Avramovski serbest vuruşta Tunahan'ın pası ile buluştu ve çaprazdan vurarak ekibimizi 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra daha hareketlenen oyunda konuk ekip 31. dakikada penaltı golü ile beraberliği sağladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.  

İkinci yarıda aradığımız galibiyet golü son dakikada geldi. Sağ kanattan yapılan ortaya arka direkte Onur dokundu ve ekibimizi 2-1 öne geçiren golü kaydetmeyi başardı. Ligin 2. yarısında mağlubiyet yüzü görmeyen Boluspor, çok önemli 3 puanı hanesine yazdırırken, çok istediği play-off grubunu içine girmeyi başardı. 

Bu sonuçla Boluspor puanını 36 yaptı. 

Kaynak: www.spor14.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler