Ülkü Ocaklarından Çelikkola’a ziyaret

Ülkü Ocaklarından Çelikkola’a ziyaret Ülkü Ocaklarından Çelikkola’a ziyaret
A- A+
Reklam

İlhan Durak’ın MHP Bolu Belediye Başkanı Adayı olması sonrası boşalan MHP İl Başkanlığı görevine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından geçtiğimiz hafta atanan Ayhan Çelikkol’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Bu ziyaretlerden biri de Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından gerçekleştirildi. 

Ziyaret sırasında kendisinin de geçmiş dönemlerde Ülkü Ocağı Başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatan MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol; “Ülkü Ocaklı bir MHP İl başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Milli ve manevi değerlere sahip ülkücülerin yetişmesi için her daim Ülkü Ocaklarımızın yanında yer alacağım” dedi.

Çelikkol’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, Başkanlık döneminde başarılar dileyen Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem de; “Ülkü Ocakları her daim Liderinin ve Partisinin emrindedir. Ülkü Ocaklı bir İl Başkanı ile çalışacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sayın Başkanımıza yeni görevi hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın inşallah” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem tarafından MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol’a hediye takdim edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler