Vekalet cekette mi?

Vekalet cekette mi? Vekalet cekette mi?
A- A+
Reklam

İl Genel Meclisi Eylül ayı oturumları öncesi AK Parti Grubu tarafından Grup Toplantısı gerçekleştirildi.

Her ay Meclis toplantıları öncesi Grup Başkanı olan İl Başkanının başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Grubu toplantısı, bu ay olağanüstü bir katılımla toplandı.

Bu ayki İl Genel Meclisi toplantısında görüşülecek konuların öneminden midir bilinmez ama teamüllerin dışına çıkan AK Parti Grubu toplantısına katılım üst düzeydeydi.

AK Parti İl Başkanı Suat Güner’in yanı sıra AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak’ın da katıldığı AK Parti Grup toplantısında tek eksik AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü olarak göze çarptı.

Küpçü’nün katılmadığı toplantıd0 kürsünün üzerine konulan ve tüm AK Partili İl Genel Meclisi Üyelerince de rahatlıkla görülen ceket ise dikkatlerden kaçmadı. Siyasette kendine güveni ifade etmek için kullanılan “Ceketimi göndersem kazanır” sözüne adeta nazire yaparcasına AK Parti Kurmaylarının da üstünde duran boş ceketle, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü mesaj mı veriyor diye de siyasi çevrelerde espri konusu oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler