“Yaptığın ayrımı 31 Mart’ta hatırlatacağız”

“Yaptığın ayrımı 31 Mart’ta hatırlatacağız” “Yaptığın ayrımı 31 Mart’ta hatırlatacağız”
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 5 yıl önce Belediye Başkan Adayı olarak “Belediye Başkanı olduğunda At Yaylası yolunu asfaltlayacağına” dair sözünü yerine getirirken, yaptığı ayrımcılığa Kürkçüler, Kılıçaslan ve Ağaççılar sakinleri pankartla tepki gösterdiler.

Başkan Tanju Özcan’ın sadece Paşaköy Yaylası yolunu asfaltlarken, söz verdiği halde Kılıçaslan, Ağaççılar ve Kürkçüler Yaylası yolunu asfaltlama yapmamasına tepkiler sürüyor.

Hatırlanacağı üzere Paşaköylüler; Paşaköy Yaylası yolunu asfaltlaması sonrası yol kenarına pankart asarak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teşekkür etmişlerdi.

Kürkçüler, Kılıçaslan ve Ağaççılar sakinleri de At Yaylası yoluna pankart asarak, sözünü tutmayan ve ayrımcılık yaptıklarını iddia ettikleri Başkan Özcan’a 31 Mart Seçimleri üzerinden göndermede bulundular.

Kürkçüler, Kılıçaslan ve Ağaççılar sakinleri yola astıkları pankarta; “Sayın Başkan; At Yaylası yollarındaki yaptığınız ayrımı Kürkçüler, Kılıçaslan ve Ağaççılar sakinleri olarak 31 Mart’ta hatırlatacağız. Söz verip de tutmadıkların…” ifadelerini yazarak, tepkilerini dile getirdiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler