Yeni Başhekim Özmen oldu

Yeni Başhekim Özmen oldu Yeni Başhekim Özmen oldu
A- A+

Taşerondan kadroya geçen 4/D kapsamındaki işçilerin eksik çalıştığını 25 yıl sonra tespit ederek büyük bir başarıya imza attıktan sonra istifa eden İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Rıdvan Erdin’in yerine Üroloji Op. Dr. Hamid Özmen atandı.

Başhekimlik görevindeki üstün başarısını istifa ile taçlandıran Uz. Dr. Rıdvan Erdin, İzzet Baysal Devlet Hastanesinde uzman doktor olarak çalışmaya devam edecek.

Mesai saatlerine olan hassasiyetiyle bilinen Rıdvan Erdin’in; 25 yıllık sistemi bozarak öğle paydosu yapmadan haftanın 5 günü sabah 7.30 akşam 17.30 çalışmak zorunda bıraktığı 4/D’li işçilerin haklarına girmemek için kendisinin de aynı saatlerde çalışması bekleniyor.

İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi başhekimliğine getirilen Üroloji Op. Dr. Hamit Özmen’in; Rıdvan Erdin’in büyük başarısı sonucu saat gibi işleyen bir sistemi bozarak arapsaçına döndürdüğü İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ni Akçakoca Devlet Hastanesi Başhekimliğinden gelen tecrübesiyle yeniden düzeltmesi bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler