Yeni Başhekim Rıdvan Erdin

Yeni Başhekim Rıdvan Erdin Yeni Başhekim Rıdvan Erdin
A- A+

Sağlık Bakanlığı tarafından sözleşmesi yenilenerek 2.5 yıllığına İl Sağlık Müdürü olarak ataması yeniden Dr. Muhammed Emin Demirkol, birlikte çalışacağı Başkanlıklar ve Başhekimliklerdeki isimleri de belirledi.

2.5 yıl boyunca birlikte görev yapacağı Başkan ve Başhekimleri belirleyerek kadrosunu titizlikle belirleyen Demirkol, A Takımını onaylanması için Sağlık Bakanlığına gönderdi. Bakanlık da Demirkol’un gönderdiği isimleri onayladı ve sözleşmeler imzalandıktan sonra görevlerine başlayacaklar.

Geçtiğimiz hafta İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde  İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Rıdvan Erdin, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atandı.

Kamu Başkanı olarak görev yapan Taner Laçin’in bu dönem görev almazken yerine yeni isim olarak Halil İlker Yeniçilek’in atandığı öğrenildi.

Yeni dönemde Başkalıklardaki isimler de şu şekilde oldu;

Acil Başkanı Mehmet Balcı, Kamu Başkanı Halil İlker Yencilek, Halk Sağlığı Başkanı Büşra Deligöz ve Personel Başkanı Salih Ayan 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler