Yine satıyor..!

Yine satıyor..! Yine satıyor..!
A- A+
Reklam

Yerel Seçimlerde vaat ettiği projelerin %80’nini gerçekleştiremeyen, başladığı birçok projeyi de Belediye’nin ekonomik sıkıntı yaşaması nedeniyle tamamlayamayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ortada bitmiş ya da başlanmış iş olmamasına karşılık parasal sıkıntı yaşamaya devam ediyor.

Bolu Belediyesi’ne önceki yönetim tarafından kazandırılan maddi değeri çok büyük arazileri peş peşe sattıktan sonra mahalle aralarındaki parselleri satan Tanju Özcan, satmaya devam ediyor.

Son olarak kıdem tazminatlarını alamadıkları için Belediyenin kapısına dayanan emekli olan 138 işçiye “Kıdem tazminatlarını, Belediye İş Merkezindeki işyerinin satışından gelecek parayla ödemeye” söz veren Özcan, işyerini satışa çıkarttı.

Belediyenin yan tarafından bulunan ve daha önceden 10 yıllığına Migros’a kiralanan iş yerini satışa çıkaran Özcan, satışta Migros’un kiracı olarak devam etmesi şartını da şartnameye koymuş.

İş Merkezinin zemin katında bodrum ve asma katı olan bin 801 metre kare dükkan için 66 milyon muhammen bedel değer biçen Tanju Özcan, 4 Temmuz saat 14.00’de 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu uyarınca 35/A, 36, 37 maddelerine göre Kapalı Teklif Usulü ile Satış ihalesini gerçekleştirecek.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler