Yine ülke gündemine oturdu

Yine ülke gündemine oturdu Yine ülke gündemine oturdu
A- A+
Reklam

CHP Genel Merkezi tarafından CHP Bolu Belediye Başkanı olarak açıklanması sonrası, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yine ülke gündemine oturdu.

Türkiye’de tartışılan konu ise Tanju Özcan’ın adaylığından çok, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi 31 Mart 2022 tarihinde katıldığı bir televizyon programında verdiği söz oldu.

“Hayatımda hiç kıvırmadım”

Cumhurbaşkanlığı seçimini AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması durumunda bir daha Bolu Belediye Başkanı olmayacağına söz veren Tanju Özcan, katıldığı programda milyonların önünde; “Hayatımda hiç kıvırmadım. Sayın Erdoğan 2023'te bir kez daha seçilirse, 2024'te şansım %100 bile olsa Bolu Belediye Başkanlığına aday olmayacağım!” sözünü vermişti.

O gün verdiği söz ise bugün sosyal medya platformu X’de gündem oldu. 

İlhan Durak tebrik etti

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın X’de gündeme gelmesini ilk tebrik eden isimlerden olan MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, mesajında Özcan’ın aday olmayacağına dair söz verdiği videoyu da paylaştı.

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak sosyal medya hesabından; “Tebrikler Tanju Özcan X’de (Twitter) Ülke Gündemine Girmeyi Başardın!!!” sözleriyle Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a göndermede bulundu.

Melih Gökçek; “Tanju oryantal mi yapıyor?”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gibi sosyal medyayı etkili kullanan isimlerden olan Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin geçmiş dönem Başkanı Melih Gökçek de Özcan’ın bu sözünü kendi üslubunca hatırlatan isimlerden oldu.

Daha önceleri de karşılıklı sosyal medya üzerinde atışmaları bulunan ikili son olarak, Özcan’ın CHP Genel Merkezi yürüyüşü sırasında karşı karşıya gelmişti.

Tanju şimdi oryantal mi yapıyor diye sosyal medya hesabından paylaşım yapan Melih Gökçek; “BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN “Hayatımda hiç kıvırmadım. Erdoğan 2023’te bir daha seçilirse -seçileceğine şu kadar inanmıyorum- 2024 yılında seçilme şansım %100 de olsa Bolu Belediye Başkanlığına aday olmayacağım.” DEDİ VE ADAY OLDU.

TANJU ŞİMDİ ORYANTAL MI YAPIYOR?:)))” ifadelerini kullandı.

Alpay Özalan; “Tanju Özcan nasıl kıvırmış izleyelim”

Tüm Türkiye’nin futbolculuk dönemindeki performansını futbolu bıraktıktan sonra girdiği siyaset dünyasında da ortaya koyması nedeniyle sosyal medya paylaşımları yakından takip edilen AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan da Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a göndermede bulunan isimler arasında yer aldı.

“Ben hayatımda kıvırmadım” diyen CHP’li Tanju Özcan nasıl kıvırmış izleyelim” paylaşımında bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, ülke gündemine oturan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan üzerindeki tartışmaya katılmış oldu.

Dönek dediği Çelebi de tartışmalara dahil oldu

CHP’den geçtiğimiz dönem istifa ederek AK Parti’ye geçen İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi de o günlerde kendisine “dönek” diyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı adaylığı açıklandığı gün unutmayan isimler arasında yer aldı.

Hatırlanacağı üzere 27. Dönem CHP İzmir Milletvekili olarak TBMM’ne girdikten sonra 2022 yılında istifa ederek AK Parti’ye katılan Çelebi’ye o günlerde Başkan Özcan; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan, sık sık parti değiştiren Mehmet Ali Çelebi'ye: ''Evliya Çelebi Seyehatname’yi, sen ise dönekliğin kitabını yazdın.'' Sözleriyle yüklenmişti.

Kendisine “dönek” diyen Tanju Özcan’ın CHP’den aday gösterilmesi sonrası sosyal medya paylaşımı yapan AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi; “Tanju Özcan: “Hayatımda hiç kıvırmadım. Sayın Erdoğan 2023'te bir kez daha seçilirse, 2024'te şansım %100 bile olsa Bolu Belediye Başkanlığına aday olmayacağım!”

Bugün Bolu Belediye Başkan Adayı…” ifadeleriyle göndermede bulundu.

Gökcen Özdoğan Enç; “Söz konusu Recep Tayyip Erdoğan ise..”

TBMM’de uzun yıllar Milletvekili olarak aynı çatı altında görev yaptığı AK Parti 24.,25. ve 26. Dönem Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enc de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yaptığı sosyal medya paylaşımıyla göndermede bulunan isimlerden oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili bir konu konuşulduğunda “büyük lokma yiyip, büyük konuşulmaması” uyarısında bulunan Antalya Milletvekili Enc, yaptığı sosyal medya paylaşımında “Söz konusu Recep Tayyip Erdoğan ise ... büyük lokma yiyip büyük konuşmamak lazım Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan Bey!” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Akşam, Sabah, Yeni Şafak Gazetelerinin yanı sıra sosyal medya platformu X’de hesapları bulunan ve önemli sayıda takipçileri bulunan bir hesap da dün akşam Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a katıldığı televizyon programında kullandığı ifadeler üzerinden göndermede bulundu.

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • misafir (4 ay önce)
    Şansım %100 olmadığı için aday oldum der bu . Kıvırmanın alası bunda.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler