“Yüreği yetiyorsa Ben buradayım”

“Yüreği yetiyorsa Ben buradayım” “Yüreği yetiyorsa Ben buradayım”
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi Meclisi’nin Haziran ayı 1’nci oturumu bu akşam Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında gerçekleştirildi. Seçimin açılışını yaptıktan sonra 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri hakkında tespitlerde bulunan Başkan Özcan, ilginç açıklamalarda bulundu.

“Sayın Erdoğan’ı kutluyorum”

İlk olarak 13. Cumhurbaşkanı olarak seçimi yeniden kazanan Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı kutlayan Özcan, Fenerbahçelileri de kızdıracak benzetmede bulundu. Özcan; “28 Mayıs ve 14 Mayıs’ta Türkiye’ye yakışır, katılım oranı yüksek iki tane seçim yaşadık. İlk seçimde Genel Seçimle birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimi yaptık. Seçim ikinci tura kaldı. Sonra alışık olmadığımız şekilde 15 gün sonra yeniden sandığa gittik. Kazananı, Sayın Erdoğan’ı kutluyorum. Kıl payı da olsa kazandı. Zaten o kazanamasaydı Kılıçdaroğlu kazanacaktı. Fenerbahçeliler gibi söyleyeyim; “Galatasaray şampiyon olmasaydı biz şampiyon olacaktık” diyor ya.. Burada özellikle Milliyetçi Hareket Partisi’ni tebrik etmek gerekiyor. Hayırlı olsun. Bolu’muzda değişik bir siyasi denge de oluştu. 3 ayrı partiden 3 ayrı Milletvekili var. Bugün de yeminlerini ediyorlar. Umarım vatan, millete faydalı, Bolu’muzun önünü kapatacak değil de açacak işlere imza atacakları bir dönem olmasını diliyorum” dedi.

“Bolu’da seçimin kaybedeni Bay Bay Suat”

Ardından da Bolu açısından Genel Seçimleri değerlendiren Tanju Özcan, Bolu’da seçimin kaybedeninin AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in olduğun söyledi. Başkan Özcan; “Türkiye’de seçimin kazananı Sayın Erdoğan oldu. Ama Bolu’da seçimin kaybedeni belli, Bay Bay Suat. AK Parti 3 Milletvekili ile başladıydı, devri Suat döneminde bunu teke düşürmeyi başardı. Arkadaşı kutlamak lazım. Ben de kendisini kutluyorum. Sağdan soldan atıp tutmasın, yüreği yetiyorsa ben buradayım. Bay Bay Suat, Ben hazırım” diye konuştu.

AK Partili Belediye Meclis Üyelerinin yaptığı tespite itiraz etmeleri sonrası Başkan Özcan; “AK Parti Bolu’da çok başarılı mı diyeyim? Yalan mı söyleyeyim? İlla yalan söyle diyorsanız günahı sizin boynunuza. Ben elimden geleni yaptım. Papaya bile bir sürü laf söylettiniz bana. Hak etti mi? Etti. O da ayrı bir konu” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

3 yorum yapılmış

  • Deniz Gülgün (11 ay önce)
    Senin hakkından en iyi Abdullah uzun gelirdi. Parti içi ayak oyunlarından ötürü bir türlü adama görev nesip olmadı ne hikmetse Bolu'-da ak partiden seni devamlı bilgisiyle ve tecrübesiyle dövecek adam odur.yalaka takımından ona sıra gelirse tabi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (11 ay önce)
    Sayın Tanju Özcan seviliyorsun....
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Boş adamı sevmeye devam et
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler