Yusuf Gökçe vefat etti

Yusuf Gökçe vefat etti Yusuf Gökçe vefat etti
A- A+

2009-2019 yılları arasında Bolu İl Genel Meclisi Üyeliği yapan Yusuf Gökçe’nin bu akşam gelen vefat haberi, Bolu’yu yasa boğdu.

Gerede’de yaşamasına karşılık 10 yıllık dolu dolu geçen başarılı İl Genel Meclisi Üyeliğinde yaptığı hizmetlerle Bolu’nun her ilçesi ve köyünde yakından tanınan Yusuf Gökçe’nin vefatı sevenlerini derinden üzdü. AK Parti Gerede Teşkilatının kurucu Yönetim Kurulu Üyesi de olan Gökçe’nin vefat haberi sonrası Bolu’nun dört bir yanında yaşayan sevenleri başsağlığı mesajları yayınlayarak, üzüntülerini ifade ettiler. Gökçe'nin geçirdiği kalp krizi sonrası vefat ettiği öğrenildi.

Merhum Yusuf Gökçe'nin cenazesi; 21 Mayıs 2024 Salı günü Gerede Yeni Cami'de İkindi Namazına müteakip kılınacak Cenaze Namazı sonrası Gerede Şehir Mezarlığına defnedilecek.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak merhum Yusuf Gökçe’ye Allah’tan rahmet, Ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun… 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ragıp Çamlıbel (4 ay önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler