Yüzlerine hasret bıraktılar

Yüzlerine hasret bıraktılar Yüzlerine hasret bıraktılar
A- A+
Reklam

AK Parti Genel Merkezi tarafından TBMM’nin de tatilde olması nedeniyle Teşkilatları bir anlamda da 2023 Seçimleri öncesi Halkla bir araya getirmek için başlattığı “Yüz yüze 100 gün” programı, tüm Türkiye’de AK Parti Teşkilatları tarafından gerçekleştiriliyor. Sadece Bolu AK Parti Teşkilatları hariç.

Bolu teşkilatları tarafından 26 Temmuz’da Dörtdivan’da startı verilen “Yüz yüze 100 gün” programı kapsamında AK Parti Bolu Teşkilatları 4 ilçe, 3’de Merkez İlçede program yapabildiler.

AK Parti Genel Merkezi tarafından vatandaşa da ilan edilen “Yüz yüze 100 gün” programı ile AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’i işyerlerinde, mahallelerinde görebilecekleri umudu taşıyan Bolu Halkı ise yine hayal kırıklığı yaşadı.

Vatandaşlar; “Milletvekilleri ve İl Başkanı; yüz yüze 100 gün dediler sevinmiştik ama yine yüzlerine hasret bıraktılar” diyerek serzenişte bulunuyorlar.

Düğün, cenaze ve sünnet gezileri dışında Genel Merkezin istediği ve diğer illerde her gün gerçekleştirilen saha çalışması Bolu’da 4 ilçe ve Merkez ilçedeki 3 Mahalleye 7 gün dışında 30 günlük süreç içinde gerçekleştirilemezken, yoğun programları içerisinde kalan 70 günde AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in 93 yüz ile nasıl buluşacağı da merak ediliyor.

Suat Güner’in tatilleri mi programa engel?

“Yüz yüze 100 gün” programına Dörtdivan ile başlayan AK Parti Bolu Teşkilatlarının kaptanı İl Başkanı Suat Güner, bu tarihte tatilde olduğu için ilk etkinliğe katılamamıştı. Suat Güner’in yine bir haftadır tatilde olduğu belirtiliyor. AK Parti Bolu İl Başkanlığının sosyal medya hesaplarına bakıldığında Yüz yüze 100 gün” programına ara verilmiş gözükürken, İl Başkanı Suat Güner’in uzun tatil programlarının Teşkilatların çalışma temposunu etkilemiş olabileceği iddia ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler