Zaferin 101. Yılında biletler 10.1 lira

Zaferin 101. Yılında biletler 10.1 lira Zaferin 101. Yılında biletler 10.1 lira
A- A+
Reklam

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü coşkusunu Bolu Halkıyla birlikte kutlayacak.

30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un 101’nci yılında Boluspor’un 2 Eylül Cumartesi günü kendi evinde oynayacağı Keçiörengücüspor müsabakasının fiyatlarını 10,1 lira olarak açıklayan Abak, Zaferin coşkusunu kırmızı beyazlı taraftarlarla kutlamak için anlamlı bir harekette bulunuyor.

Zaferin 101’nci yılına atıfta bulunarak maç biletlerini Maraton Tribün, Kapalı Tribün ve Kale Arkası Tribün biletleri fiyatlarını 10.1 lira yapan Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, farkını yine fark ettirdi.

Konu ile ilgili olarak Boluspor Kulübünden yapılan resmi açıklamada; “Trendyol 1. Lig 4. Haftasında, 2 Eylül Cumartesi günü saat 19.15’de Atatürk Stadyumu’nda oynayacağımız Ankara Keçiörengücü karşılaşmasında Maraton Tribün, Kapalı Tribün ve Kale Arkası Tribün bilet fiyatları 10.1 ₺ olarak satışa sunulmuştur.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılında, Yeni Zaferler İçin Omuz Omuza! #SeninleDahaGüçlü” ifadeleri kullanıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler