“Zamanımız az, yapacak işimiz çok”

“Zamanımız az, yapacak işimiz çok” “Zamanımız az, yapacak işimiz çok”
A- A+
Reklam

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, MHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, MHP Bolu Kadın Kolları Başkanı Sema Kışlak ile Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı Cihan Özkalem ve parti üyeleri, kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Sohbet havasında gerçekleşen programda, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevaplandırarak, istek ve önerileri dinledi.

Bolu basın mensuplarının sorun çözmede büyük görevi olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Durak; “Biz sizi çalışma ve mesai arkadaşı olarak görüyoruz. Bizim sizden bir farkımız yok, beraberiz. Süreci de beraber yürüteceğiz. İlimizin sorunlarını çözmede sizin emeklerinizin çok olduğunu biliyorum. Bundan dolayı da bugün farklı bir şey yapalım dedik. Siyasetçiler yıl boyunca konuşuyor, anlatıyor, basın mensuplarımız dinliyor. Basın mensuplarının sorunları nelerdir, sıkıntıları nelerdir? Biz sizden bunları dinleyip mikrofonu size vermek ve ona göre davranmak istiyoruz” dedi.

Bolu’nun sorunlarının siyasi bakış açısı nedeniyle çözülemediğini de ifade eden Durak; “Göreve geldiğimiz andan itibaren teşkilatlarımızla hızlı bir çalışmanın içerisine girdik. Birbirinden kıymetli 88 arkadaşımızla bu yola çıktık. Zamanımızın az olduğunu ama yapacak işimizin çok olduğunun bilincindeyiz. Bu kısa sürede şunu da gördük ki son yıllarda ilimizi yakından ilgilendiren sorunlara sürekli siyasi yaklaşılmış ve Bolu’nun sorunlarıyla ilgilenilmekten ziyade siyasi şovlar haline getirilmiş. Halktan ve Bolu’dan uzaklaşılmış bir durumda” açıklamasında bulundu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler