Zammı şimdilik geri çektiler

Zammı şimdilik geri çektiler Zammı şimdilik geri çektiler
A- A+
Reklam

2022 yılında aldıkları 8 bin lira maaşı, 2023 yılı için 13 bin 500 liraya çıkaran Bolu İl Genel Meclisi Üyeleri, yeni gelir kaynakları yaratamadığı için en kolay yol olan iştiraklerinin hizmetlerine zam yapmayı tercih edince, Bolu Halkının tepkisiyle karşılaştılar.

Özel Kalem Müdürlü, Basın sorumlusu ve şoförlü makam araç sahibi İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer’in aylık 18 bin lira, her bir İl Genel Meclisi Üyesinin de 13 bin 500 lira maaş aldıkları İl Özel İdaresi bütçesinin gelir gider dengesinin arasındaki farkın açılması nedeniyle kaynak arayışına giden İl Genel Meclisi üyeleri, çareyi Bolu Halkının bir gelenek olarak yaşattığı Kaplıca kültürüne göz dikmekte buldular.

Termal otel tarafından işletilen Büyük Kaplıcanın fiyatının 90 liraya çıkartılması sonrası İl Özel İdaresi’ne ait Küçük Kaplıcanın fiyatını geçtiğimiz Pazartesi günü 50 liradan 80 liraya yükselten İl Genel Meclisi Üyeleri, böylelikle vatandaşın cebinden kendilerine ek kaynak yaratmış oldular.

Yapılan bu zam sonrası Bolu Halkından gelen tepkiler sonrası geri adım atmak zorunda kalan İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Özel İdaresi iştiraki olan Bolöz Tur tarafından işletilen Küçük Kaplıcanın fiyatını tekrar 50 liraya geri çektiler.

Büyük Kaplıcadan yararlanmak isteyen Bolulular 90 liradan buradan hizmet almaya devam ederken, gelen tepkiler sonrası 80 lira olan fiyatı 50 liraya çeken Küçük Kaplıcaya önümüzdeki günlerde 10 lira civarında bir zam yapılması bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Goca bolulu (1 yıl önce)
    Zam yapacağınıza gelen müşteriye birer peştemal ile havlu verin kaplıcalar bakımsızlıktan dökülüyo
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler