“Zavallı meczuplar”

“Zavallı meczuplar” “Zavallı meczuplar”
A- A+
Reklam

İstanbul'da düzenlenen "Şehitlere saygı ve Filistin'e Destek" mitinginden dönen elinde Kelime-i Tevhid bayrağı ile yürüyen İsmail Aydemir’e saldıran ve yumruk saldırgan Ege Akersoy, gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi. 

Bu olay, sosyal medyada ve haber kanallarında geniş yer bulurken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da tartışmalara, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlara dahil oldu.

“Sizin bu yaptığınızın şer-i hukukta bile yeri yoktur”

Ege Akersoy’un yanlış bir hareket yaptığını söyleyen Başkan Özcan, buna karşılık Akersoy’a polislerin yanından tokat atan kişiye ve Kelime-i Tevhid bayrağı ile yürüyen İsmail Aydemir’e yasal işlem yapılmamasına tepki gösterdi.

Özcan Paylaşımında; “Ege kardeşimiz yanlış bir harekette bulunmuş. Bununla ilgili de abartılı bir siyasi tepkiyle tutuklandı. Peki o polisin yanında, Ege’ye “Tokat atan” müptezel ve elinde yeşil bayrak ile şov yapan Arap sevici hakkında hiçbir adli işlem yapılmaması normal midir? Sizin bu yaptığınızın, pozitif hukuku bırakın, şer-i hukukta bile yeri yoktur. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner” ifadelerini kullandı.

Tehdit edildiğini söyleyerek, meydan okudu

Paylaşımının altına gelen yorumlarda tehdit edildiğini ileri süren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu tehditleri yapanların yalaka troller olduğunu iddia etti.

Paylaşımlarındaki kullandığı ifadelerinin sertlik dozunu arttıran Özcan son paylaşımında ise; “Bu gün yaşanan olay ile ilgili bir paylaşım yapıyoruz. Şımarttığınız yalaka troller milletin gözü önünde beni tehdide kalkıyor. Ulan tarikatçı, kula kulluk eden troller, biz sizin ağa-babalarınıza biat etmemişiz, PKK’nın ölüm listesine girmişiz eyvallahımız olmamış, sizden mi korkarız sanırsınız. Zavallı meczuplar!” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ali (3 ay önce)
    HDP ile ittifak yapan kimin partisi?? PKK'-nın ölüm değil ancak ödül listesinde olabilir bir CHP'-li.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler