Zeki Öğretmeni kaybettik

Zeki Öğretmeni kaybettik Zeki Öğretmeni kaybettik
A- A+
Reklam

Bolu eğitim camiası bugün Zeki Öğretmenin vefatı ile yasa boğuldu.

Uzun yıllar Türkiye’nin çeşitli illerinde eğitim ordusunun bir neferi olarak görev yaptıktan sonra memleketi Bolu’ya gelen ve son olarak 50. Yıl Ortaokulunda Beden Eğitimi öğretmeni olarak meslek hayatını noktalayan Zeki Yetkin, dün akşam vefat etti.

İnşaat Mühendisi Nadir Gürkan Yetkin ve Kurtuluş Yetkin’in babaları Zeki Yetkin’in Cenazesi 15 Nisan Pazartesi günü (bugün) ikindi namazına müteakip Mengen ilçesi Merkez Beşler Mahallesinde kılınacak Cenaze Namazı sonrası Mengen’in Kavacık Köyü kabristanına defnedilecek.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak merhum Zeki Yetkin Öğretmenimize Allah’tan rahmet, Nadir Gürkan ve Kurtuluş Yetkin nezdinde Ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun…

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler