İlk yarıda 10 kişi 1-0 gerideyiz

İlk yarıda 10 kişi 1-0 gerideyiz İlk yarıda 10 kişi 1-0 gerideyiz
A- A+
Reklam

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar sahaya; Çağlar, Kayamba, Gökhan Karadeniz, Landel, Balde, Gökhan Kardeş, Batuhan, Burak, Bülent ve Melih on biriyle çıktı.

Transfer yasağı bulunan Gençlerbirliği’nin tecrübeli Hocası Metin Diyadin ise; Übeyd, Metehan, Mert, Gökhan, Musa, Serdarcan, Barış Alıcı, Aksel, Grechyshkin, Muhammet ve İlker 11 ile başladı.

Maçın orta hakemi Buğra Taşkınsoy, VAR Hakemi olarak Alper Çetin görev yaptı.

Konuk Gençlerbirliği ekibinde 2020-2021 sezonunda forma giyen Muhammed Bayır takım kaptanı olarak sahaya çıktı.

Olera’nın Manisa maçında kırmızı kart görmesi, Ercan’ın ailevi nedenler, Onur’un da sakatlığı nedeniyle forma giyemediği Boluspor karşılaşmaya 3 stoperinden yoksun çıktı.

Geçen sezonun aksine ilk karşılaşmaya Boluspor taraftarı tribünleri tamamına yakınını doldururken, 90 dakika boyunca da görevlerini eksiksiz yerine getirerek, kırmızı beyazlılara destek oldular.

Karşılaşmanın 10’ncu dakikasında defansın hatasını değerlendiren İlker ceza sahasına hızlı bir şekilde inerek Batuhan’dan sıyrıldı ve ayak içi plaseyle Çağlar’ın yanından topu Boluspor ağlarına bıraktı.

Gençlerbirliği sahasında topsuz alanda Kayamba ve Metehan arasında yaşanan pozisyon sonrası Metehan yerde kaldı. VAR Hakemi Alper Çetin’in ikazı sonrası pozisyonu seyreden Hakem Buğra Taşkınsoy maçın 28’nci dakikasında rakibinin yüzüne yaptığı temastan dolayı Kayamba’ya kırmızı kart gösterdi ve Boluspor 10 kişi kaldı.

Karşılaşma boyunca rakibi karşısında bir kişi eksik olmasına karşılık daha baskılı oynarken, sayısal azlığından dolayı da zaman zaman kalesinde tehlikeli ataklar gördü.

İlk yarıda 42’nci dakikada Gökhan Gül ve 45’nci dakikada Mert Kula sarı kart gördü ve böylelikle Gençlerbirliği’nin iki stoperi de ilk yarıda sarı kart görmüş oldular.

Karşılaşmanın ilk yarısı Gençlerbirliği’nin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler