“14 Mayıs akşamı halkın zaferini kutlayacağız”

“14 Mayıs akşamı halkın zaferini kutlayacağız” “14 Mayıs akşamı halkın zaferini kutlayacağız”
A- A+

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimler öncesi İYİ Parti Bolu 1. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Ahmet Örnekbaş, çalışmalarına hız verdi.

İYİ Parti İl Başkanı Burhan Aktaş ve Teşkilat Mensupları ile beraber yoğun bir çalışma temposu içine giren Örnekbaş, Bolu’yu karış karış geziyor. 

Ramazan Bayramında bir dakika ara vermeden ilçelerde ve merkezde kapı kapı dolaşarak Genel Seçimlerde Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve kendisine Bolu Halkından destek isteyen Ahmet Örnekbaş, gördüğü ilgiden oldukça memnun olduğunu ifade etti.

Gittiği yerde seçmenlerin ve Bolu Halkının ilgisinden duyduğu memnuniyeti belirten  İYİ Parti Bolu 1. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Ahmet Örnekbaş, seçim gezilerinde vatandaşlardan aldığı izlenimin ise iktidarın değişimine az bir zaman kaldığının göstergesi olduğunu bildirdi.

14 Mayıs akşamı artık Bolu’da ve Türkiye’de insanların yüzünün güleceğini söyleyen Örnekbaş; “14 Mayıs akşamı halkın zaferini kutlayacağız. Artık yüzler gülsün. Az Kaldı” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında da ilimizde bulunan çocuklarla bir araya gelerek onlarla yakından ilgilenen Örnekbaş; “Söz veriyoruz; hayali, hedefi olan çocuklarımızın her anlamda desteklenmesi için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler