Sata sata bitiremedi

Sata sata bitiremedi Sata sata bitiremedi
A- A+

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın görev yaptığı 4 yıllık süreç içerisinde ufak tefek müteahhitlik ve göz boyama çalışmaları dışında “Dönemimde yapıldı” diyebileceği bir eseri bulunmazken, Belediyenin kasası ise S.O.S. veriyor.

Bütün projeleri yarım olan Başkan Özcan’ın Belediyeyi kötü yönetmesinden kaynaklı yaşanan mali sıkıntılar bol laf ve gündem değiştirme taktikleri ile halının altına süpürülerek kamuoyundan gizlenmeye çalışılsa da satılan gayrimenkuller vahim durumu ortaya koyuyor.

Göreve gelir gelmez Karacasu yolundaki arsayı süslü kelimelerle apar topar satan ve 4 yıldır vaat edilen proje ile ilgili tek çivi çakılmayan arsa sonrası ilk olarak Belediye İş Merkezindeki dükkanları satan Özcan, Dağkent’te otel alanı olarak ayrılan arsayı da Arap işadamına satarak gündeme gelmişti. Bunun dışında Bolu Belediyesine ait bir çok arsa ve işyerini 4 yıl içerisinde satarak Bolu Belediyesinin kasasına para sokan Başkan Özcan, özellikle AK Partili Belediye döneminde elde edilen kazanımları “şımarık mirasyediler” gibi tek tek satarak günü kurtarmaya çalışıyor.

Son olarak Bolu Belediyesine ait 7 parça arsayı satışa çıkaran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2 Mayıs tarihinde yapılacak satışlar sonrası buradan elde etmeyi hedeflediği 30 milyon lirayı alarak kısa süreliğine de olsa rahatlamayı hedefliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler