Kapı kapı gezerek bayramlaştı

Kapı kapı gezerek bayramlaştı Kapı kapı gezerek bayramlaştı
A- A+

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1.sıra milletvekili adayı İsmail Akgül, kapı kapı gezerek hem vatandaşların bayramını kutladı hem de sorunlarını dinledi. 

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1.sıra milletvekili adayı olan İsmail Akgül, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Kapı kapı gezerek sıkmadık el bırakmayan Akgül, vatandaşların gönüllerinde taht kurmaya devam ediyor. 

Ramazan Bayramının üçüncü gününde ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçe yöneticileri ile birlikte toplantı yapan Akgül, daha sonra Paşaköy Mahallesi’ne giderek kapı kapı gezdi ve vatandaşların hem bayramını kutladı hem de sorunlarını dinledi. Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 3.sıra milletvekili adayı Muhittin Özel ile birlikte ilimiz merkez ilçesine bağlı Tekke Işıklar Köyü’nde düzenlenen mevlit programına katılan Akgül, Seyyid Ümmi Kemal Hazretleri Türbesi’ni ziyaret etti. Vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Akgül “Hemşerilerimiz ile bayramlaşıp hasret giderdik. Samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. 

GENÇ ÇİFTE MUTLULUKLAR DİLEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1.sıra milletvekili adayı olan İsmail Akgül, Milliyetçi Harepet Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem ve Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Sema Kışlak ile birlikte Çelik ve Aydoğdu ailelerinin nişan törenine katıldı. İyi günde kötü günde vatandaşların yanında olduğunu ve olacağını söyleyen Akgül, genç çifte evlilik yolunda bir ömür mutluluklar diledi. 

GÖKÇESU TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİ

Gece gündüz çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1.sıra milletvekili adayı İsmail Akgül, akşam saatlerinde ilimiz Mengen ilçesi Gökçesu Beldesi’ne geçerek, Gökçesu Belde Başkanı ve Gökçesu teşkilatları ile bir araya geldi. Akgül daha sonra MHP İl Başkanı İlhan Durak, Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem ve Kadın Kolları Başkanı Sema Kışlak ile Mengen’de nişan merasimine katıldı. Akgül genç çifte bir ömür mutluluklar dileyerek “Ülküdaşımız Ömer Kazancı ağabeyimizin kızı ve Hasan Akça'nın evlatlarının nişan merasimine katıldık. Yüce Allah birlik ve beraberliklerini daim eylesin” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler