Gözün aydın Tanju Özcan, Sultanlar küme düştü

Gözün aydın Tanju Özcan, Sultanlar küme düştü Gözün aydın Tanju Özcan, Sultanlar küme düştü
A- A+

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, bugün oynadığı Nilüfer Belediyespor müsabakasını 3-1 kaybedince ligden düşmesi kesinleşti.

Kulüp Başkanı Sinan Barut ve Yönetim Kurulu Üyelerinin maddi ve manevi sezon başından buyana büyük emek harcamalarına karşılık, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın verdiği sözleri tutmaması sonrası aylardır ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçiren Bolu’nun Sultanları, sonunda ligden düştü.

Voleybolcuların transfer ücretlerini, kulüp personelinin de aylardır maaşlarını alamamaları yaşanan huzursuzluk nedeniyle bu hafta oynayacakları kritik maç öncesi antrenmanlara çıkmadı. Son çare bir kere daha Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kapısını çalarak destek isteyen Kulüp Başkanı Sinan Barut, Çarşamba günü maçtan önce gerekli olan parayı vereceğini Başkan Özcan’ın ağzından aldı.

Başkan Özcan’dan aldığı söz sonrası takım oyuncularına paranın Çarşamba günü maçtan önce ödeneceğini söyleyen Barut, takımla birlikte bugün Bursa’da paranın gelmesini bekledi. Ödemesi yapılması gereken paranın önemli bir kısmını yine kendi cebinden karşılayan Sinan Barut, Başkan Tanju Özcan’dan gelecek parayı beklerken, aldığı haberle adeta yıkıldı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Kıbrıs’a tatile gittiğini öğrenen ve paranın gelmeyeceği haberi sonrası büyük şok yaşayan Kulüp Başkanı Sinan Barut, takım oyuncularına durumu anlattı. Oyuncular ilk önce maça çıkmama kararı alsalar da her şeye rağmen sahaya çıktılar ve maçtan 3-1 yenik ayrıldılar.

Sezon başından beri Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Kulübü Yönetimine verdiği hiçbir sözü tutmayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın hayati maç öncesi verdiği son sözü de tutmayarak Kıbrıs’a tatile gitmesi, tepkiyle karşılandı. Binlerce Bolulu ve çevre illerden gelen spor severin salonu doldurarak; dünyanın önemli sporcularını izledikleri büyük bir heyecan ve Bolu'nun önemli bir reklamı, Başkan Özcan'ın  duyarsızlığı nedeniyle böylelikle sona ermiş oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler