“Hizmet etmeye ant içtik”

“Hizmet etmeye ant içtik” “Hizmet etmeye ant içtik”
A- A+

13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin yapılmasına 25 gün kala siyasi partiler seçim çalışmalarına hız verirken, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu teşkilatı da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Teşkilat mensupları ile birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisine giren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Akgül, STK ziyaretleri kapsamında Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti.

İlk olarak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Akgül, Başkan Abdullah Alemdar ve kurum çalışanları ile bir araya geldi.  Ekonomi üzerine fikir alışverişinde bulunan Akgül, daha sonra Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne geçti. Başkan Tahir Gayret ile esnafın sorunlarını istişare eden Akgül, kurum çalışanlarına da hayırlı işler dileklerinde bulunarak ayrıldı. Akgül’e bu ziyaretlerinde 2.sıra adayı Rahmi Aksoy ile birlikte il ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

Muhtarlarla iftarda buluştular

Akgül daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi tarafından köy ve mahalle muhtarları için düzenlenen iftar programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Akgül, “Sizlerin deyimi ile Ben; sizin İsmail, sizin evladınız, sizin kardeşiniz olarak bu yola başımızı koyduk, bedenimizi koyduk, hizmet etmeye ant içtik. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne sizlerden destek istiyorum” dedi. Verilen iftar davetine MHP İl Başkanı İlhan Durak, MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, Teşkilat Mensupları ve muhtarlar katıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler