Yine açamamışlar

Yine açamamışlar Yine açamamışlar
A- A+

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Borazanlar Mahallesinde önceki gün açılışını yaptığı caminin kapısına kilit vurdu. Akşam yağan sağanak yağmur sonrası camla kaplı olan çatısından caminin içerisine su girmesi nedeniyle halılar ıslandı. Teravih Namazı kılmak için camiye gelen mahalle sakinleri halıların ıslak ve çatıdan da sürekli su sızdığı görünce namaz kılamadan camiden ayrıldılar.

Ocak ayından bu yana hemen hemen her ay açılışı yapılan fakat bir türlü camide yaşanan teknik sorunları gideremeyen Başkan Özcan ve ekibi, camideki bu aksaklıkların görünmemesi çareyi kapıya kilit vurmakta buldular.

Bolu Halkı ve hayırseverlerin paralarıyla yapılan, inşaatında yaşanan bir buçuk yıllık gecikme nedeniyle milyonlarca lira fazla para harcanan cami için Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, harcanan para ve toplanan bağış miktarı ile ilgili resmi açıklama yapmaktan kaçınıyor.

Cam tavanın su sızdırması ve bu yüzden de halıların sık sık ıslanması nedeniyle bir türlü mahalle sakinlerinin ibadetine açılamayan caminin bu eksiklerinin giderilmesinin ardından Başkan Özcan tarafından Mayıs ayında bir açılış daha yapılması bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler