20 günde 1’i yoğun bakımda 5 çocuk yaralandı

20 günde 1’i yoğun bakımda 5 çocuk yaralandı 20 günde 1’i yoğun bakımda 5 çocuk yaralandı
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi tarafından Kalıcı Konutlar Alpağut Mahallesi sınırları içerisine kurulan Çocuk Parkı, 20 günde çocuklara ölüm tuzağı oldu.

 Extreme Oyun Parkında kullanılan oyun gruplarının kurulduğu 5 metrelik kaydırakları hangi mantıkla küçük çocukların kullanması için çocuk parkına monte edildiği bilinmezken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan idaresindeki Bolu Belediyesinde işlerin nasıl gelişi güzel yapıldığını da en güzel örneği oldu.

20 gün önce kurulumu tamamlanarak Alpağut Mahallesindeki çocukların kullanımına açılan parkta 5 metrelik kaydırakta herhangi bir güvenlik tedbiri olmaması sonrası Mahalle Sakinlerinin iddiasına göre 5 çocuğun düşerek ciddi şekilde yaralanmasına yol açtı.

Mahalle sakinleri profesyonel macera parkurlarında kurulan oyun grubunun hangi mantıkla çocuklar için mahallenin ortasına kurulduğunu anlamadıklarını ifade ederlerken, 20 günde 5 çocuğun yaralandığını ve çocuklardan birinin de yoğun bakımda olduğunu iddia ettiler. Diğer 4 çocukta ise kol ve bacaklarında kırıklar olduğunu söyleyen mahalle sakinleri, duruma sosyal medya hesaplarından tepki gösterdiler.

Bolu Belediyesi hatasını anladı oyun grubunu söküyor

Plansız programsız yapılan çocuk oyun parkında adet ölüm tuzağı gibi kurulan 5 metrelik kaydıraklı oyun grubunda 5 çocuğun ciddi şekilde yaralanması sonrası mahalle sakinlerinin tepkisi sonrası Bolu Belediyesi yaptığı yanlışın farkına vardı. Şikayetlerin artması sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan oyun grubunun parktan kaldırılması talimatını verirken, ekipler de bugün itibariyle söküm işlemlerine başladılar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler