Ganire Paşayeva’ya yoğun bakımda

Ganire Paşayeva’ya yoğun bakımda Ganire Paşayeva’ya yoğun bakımda
A- A+
Reklam

Boluluların yakından tanıdığı, Türk dünyasının Asena’sı olarak kabul edilen Milletvekili Ganira Paşayeva'nın yoğun bakımda olduğu öğrendi. Azerbaycan Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu üyesi ve aynı zamanda Azerbaycan parlamentosu Kültür Komisyonu Başkanı olan Paşayeva, diyetle bağlantılı aldığı ilaçların sebep olduğu sağlık sorunları nedeniyle tedavi altına alındı.

Türkiye'den Doktor Takviyesi

Paşayeva'nın ciddiyetini koruyan sağlık durumu sebebiyle Türkiye'den doktorların Bakü'ye davet edildiği belirtildi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mihriban Aliyeva'nın da Paşayeva'nın sağlık durumu hakkında bilgi aldığı ve yakından ilgilendiği gelen bilgiler arasında.

Azerbaycan'dan Acil Açıklama

Paşayeva’nın yardımcısı Elbey Badirov, Milletvekilinin komaya girdiğini duyurdu. Bu üzücü haberin ardından Azerbaycan'ın başkenti Bakü’deki Merkez Klinik Hastanesi, Paşayeva'nın tedavi gördüğü yeri olarak belirtildi ve durumunun stabil olduğu, sürekli gözetim altında tutulduğu bildirildi.

Son olarak Karabağ Parkı’nın açılışına katılmıştı

Geçmiş dönem Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın Türk Cumhuriyetleriyle yürüttüğü ortak programlar nedeniyle defalarca Bolu’ya gelen Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Bolu’da oldukça sevilmekteydi. Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, son olarak 22 Şubat 2017 tarihinde Bolu Belediyesi tarafından içerisinde 'Har-ı Bülbül Çiçeği' anıtının bulunduğu Karabağ Parkı'nın açılışına katılmak için ilimize gelmişti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler