“2024 yılı siyasetçilerin şov yılı olmasın"

“2024 yılı siyasetçilerin şov yılı olmasın “2024 yılı siyasetçilerin şov yılı olmasın
A- A+
Reklam

Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu’nun pazaryeri denetiminde kestane satan Pazar esnafı ile girdiği diyaloga tepki gösteren Bolu Manav ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal, Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu’nun, Türkiye’deki tüm Pazar esnaflarının sorumluluğu altında olduğunu hatırlattı.

Tahmazoğlu’nun yaklaşan yerel seçimler öncesi şov yaptığını iddia eden Başkan Altındal, Tahmazoğlu’na meyve-sebze halleri çıkışlarını ve tam fatura kontrolü yapması çağrısında bulundu.

Yaklaşan yerel seçimlere dikkat çekti ve uyardı

2024 Mart ayında yapılacak Yerel Seçimler öncesi bu tür Pazar esnafına yönelik olumsuz şov davranışlarının tekrarlanabileceği uyarısında da bulunan Altındal, 2024 yılının siyasetçilerin şov yılı olmaması uyarısında bulundu.

Ulusal basında da geniş yer bulan olay nedeniyle açıklamada bulunan Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Bolu Manav ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal; 

“Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu; 5 yıldır sesin çıkmıyordu, seçim yaklaşınca şovlarına başladın. Gücünü Pazarcı Esnafında deneyen Tahmazoğlu bilesin ki Türkiye’de Pazarcılar sahipsiz değildir.

Sayın Tahmazoğlu eğer görevini tam manasıyla, hakkaniyetle yapmak istiyorsan, yiğitsen, gücün yetiyorsa, maçan da sıkıyorsa, sebze meyve hallerinin çıkışlarında denetim yaptır. Tam fatura kontrolü yap, o zaman seni tebrik edelim.

Türkiye’nin hiç bir yerinde, hiç bir pazarında, hiç bir pazarcı esnafı 100 liraya aldığı bir ürünü 180 liraya satması mümkün değildir. Satmak istese de satamaz. 

Sayın Tahmazoğlu, senin bu videon neye benzemiş biliyor musun? Jandarma bir vatandaşı durduruyor ve O vatandaş da diyor ya hani; “Burası Boyabat, bir yerleriniz rahat”, “Çek, çek, 156 Jandarma bunu da çek”, “Benim Amcam Vezirköprü İlçe Başkanı Turan Kaya” diyor ya hani Senin de O kişiden zerre kadar farkın yok.

Sen tam bir şovmensin. Sen bu hareketleri her seçim sürecinde yapıyorsun. Şahinbey ilçemizde Pazarcılar Odamız bulunmuyor ama Şahinbey’deki Pazarcı Esnaflarımızın da bir Pazarcılar Federasyonu olduğunu sana hatırlatacağız. Bundan hiçbir şüphen olmasın.

Asılsız iddiaları ortaya koymanın, şov yapmanın bedelini sana soracağımızdan hiçbir şüphen olmasın. 2024 yılı siyasetçilerin şov yılı olmasın” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler