3 harfli marketler Özcan’ı tehdit etmiş

3 harfli marketler Özcan’ı tehdit etmiş 3 harfli marketler Özcan’ı tehdit etmiş
A- A+

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bir mektup yazarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den yardım istedi.

Bahçeli’nin geçtiğimiz günlerde eleştiri oklarının hedefinde olan A 101 ve Şok isimli 3 harfli marketlerin kendisini tehdit ettiklerini iddia eden Özcan, bu konuda Bahçeli’den BOLSEV Vakfı’na ve Bolu Belediyesine sahip çıkmasını istedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın önderliğinde kurulan BOLSEV Vakfına ait tabelalarda yayınlanmak üzere reklam istenilmesiyle başlayan süreci aktaran Özcan, 3 harfli bu marketlerin Vakfı ve Bolu Belediyesinin karalanmaya çalışıldığını söyledi.

Vakfın kuruluş amacını anlatan Özcan; “Bolu’da, öğrencilere burs vermek, hayır işleri yapmak ve nihai hedefi huzur evi yaptırmak gibi amaçları olan BOLSEV isimli bir vakfı mahkeme kararıyla kurduk ve tescil ettirdik” dedi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA ŞİKAYET ETMİŞLER

A 101 ve Şok Marketler tarafından “haraç istendiği” iddiasıyla İçişleri Bakanlığına şikayet edildiğini söyleyen Başkan Özcan; “Türkiye’nin her yerinde mantar gibi türeyen, Sayın Devlet Bahçeli’nin de deyimiyle “3 harfli” marketlerden de vakfın led ekranlarında yayınlanmak üzere reklam talep ettik. Ancak A101 ve Şok isimli 3 harfli marketler, bizim bu reklam talebimiz üzerine sırf Belediyemizi ve vakfımızı karalamak amacıyla “Bizden haraç istiyorlar” şeklinde şahsımı İçişleri Bakanlığı’na şikayet etmişler ve halen de Cumhurbaşkanı’na şikayet etmekle de tehdit etmektedirler” ifadelerini kullandı. 

BAHÇELİ’NİN VİDEOSUNU YAYINLADI

Hem yazdığı mektup hem de sosyal medya paylaşımıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den yardım isteyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, paylaşımına, Bahçeli’nin 3 harfli marketleri eleştirdiği MHP Grubundaki yaptığı konuşmasını da ekledi.

Özcan, Bahçeli’den yardım istediği çağrısını; “Ülkemizin saygın siyasal partilerinden bir tanesinin Genel Başkanı olmanız ve 3 harfli marketlere karşı gösterdiğiniz duyarlılık sebebiyle bu konuyu size anlatan bir mektup da yazdım. Belediyemizi ve Bolu’nun bu yeni kurulmuş vakfını, 3 harfli marketlere ezdirmeyeceğinizi düşünüyorum. Aşağıda yayınladığım konuşmanız çerçevesinde vakfımıza ve Bolu Belediyemize sahip çıkmanızı bekliyorum. Saygılarımla” sözleriyle bitirdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler