30 milyon liradan satışa çıktı

30 milyon liradan satışa çıktı 30 milyon liradan satışa çıktı
A- A+
Reklam

11 Kasım 2020 tarihinde temeli atılan ve Bolu Belediyesi’nin en büyük projelerinden biri olarak kamuoyuna lanse edildiği İş Merkezi uzun bir aradan sonra yeniden çalışmalar hız kazandı.

Temel atma töreninde inşaatın 240 günde biteceğini söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın vaadinin aksine İş Merkezi inşaatının temel atma töreni üzerinden tam 600 gün, yaklaşık da iki yıl geçmesine karşılık henüz bitmedi.

İnşaatı yapan firmanın sözleşmesinin fesih edilmesi sonrası Bolu Belediyesinin yüzde 100 hissedarı olduğu Bolu Bel. A.Ş.’ tarafından alınan İş Merkezi inşaatında çalışmalara da hızla başlandı.

İş Merkezinin inşaat çalışmaları devam ederken, Bolu Belediyesi de bir yandan da işyerlerinin satışına devam ediyor. Son olarak Bolu Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, İş Merkezinin asma katında bulunan 23 nolu işyerinin 30 milyon muhammen bedelle satışa çıktığı açıklandı.

27 Eylül 2022 tarihinde saat 14.00’de Kapalı Teklif usulü muhammen bedeli 30 milyon liradan satışa çıkacak işyerinin bin 834 metre kare olduğu bildirildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler