600 yıllık meşe tescillenmeyi bekliyor

600 yıllık meşe tescillenmeyi bekliyor 600 yıllık meşe tescillenmeyi bekliyor
A- A+
Reklam

Bolu Demirciler Köyü Özkan At Çiftliği sınırları içerisinde bulunan ve Köy sakinlerinin en az 500-600 yıllık olduğu iddiasında oldukları meşe ağacı ilgi bekliyor. 

Turizm şehri olmayı düşünen ilimizde bu ağacın tescillenerek turizme kazandırılması gerekmez mi?

Bu tür anıt ağaçların gördüğü ilgi ülkenin değişik kentlerinde haberlere konu olurken, Gölcük, Seben Gölü, Aladağ ve Narven gibi ilimizin turizm değerlerinin bulunduğu bir bölgede bu ağacın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğünce tescillenecek olması, bölgeye değer katacaktır.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğünün Demirciler Köyü’nde bulunan bu ağacı bir an önce tescillenerek turizme kazandırılmasını başta Köy Halkı olmak üzere yöre halkının beklentisi oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler