Açılışta gözler onları aradı ama yoktular

Açılışta gözler onları aradı ama yoktular Açılışta gözler onları aradı ama yoktular
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi’nin dış birimler için yaptığı yeni Ek Hizmet Binası, personeller ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen törenle hizmete girdi. 

Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve belediye şirketi çalışanlarını aynı çatıda toplayacak Yeni Ek Hizmet Binası 30 Ekim Pazar günü gerçekleşen açılış töreniyle hizmete girdi.

Ek Hizmet Binası açılışına sadece personel ve ailelerini davet eden Bolu Belediyesi, resmi internet sitesinde ve basına servis ettiği açılış haberinde törene yoğun katılımın olduğunu söylese de servis edilen resimlerde katılımın çok az olduğu gözlendi.

Meclis Üyeleri katılmadılar

Bolu Belediyesi Meclisinde Millet İttifakı olarak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile birlikte görev yapan 18 CHP’li ve İyi Partili Meclis Üyeleri törene katılmadılar. Törene sadece İyi Partili Meclis Üyesi Hasan Hakan Alpaslan katılırken, diğer 17 Meclis Üyesi törene katılmamayı tercih etti. Öte yandan AK Partili ve MHP’li Meclis Üyelerinin ise tamamı da törene katılmamayı tercih ettiler. 

Öte yandan CHP'den bir yıllığına ihraç edilmesine karşılık her platformda CHP'den hiç bir zaman ayrılmayacağı ve CHP'nin has evladı olduğunu ifade eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın bu önemli organizasyonunda ne CHP'den ne de İYİ Parti'den hiç bir partili Başkan düzeyinde yanında yer almadı.

Başkan Yardımcıları da yoktular

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta yerel basına sürpriz bir açıklama yaparak Belediye Başkan Yardımcılarına adeta mesaj veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın; “Ekibimle ilgili zaman zaman sıkıntılar olabiliyor. Bu rekabetten dolayı da çekememezlikten dolayı da kaynaklanabiliyor. Sonuçta ekibi ben oluşturuyorum, yakın arkadaşıymış uzak arkadaşıymış bakmam. Gereğini yaparım” sözleri sonrası gözler törende Başkan Yardımcılarına çevrildi.

Açılışı yapılan Ek Hizmet Binasının Fen İşleri Müdürlüğüne ait olması nedeniyle Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın ev sahibi olarak törende yerini alırken, 5 Başkan Yardımcısından bir tek Leyla Beykoz törene katıldı. Diğer Başkan Yardımcıları Rasim Özdemir, Asuman Şentürk Tekin ve Ahmet Yılmaz ise bir anlamda personelle de buluşulan bu etkinlikte Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yalnız bıraktılar.

Daire Müdürleri ve Personel de ilgi göstermedi

Yakın çalışma ekibi ve yol arkadaşı Millet İttifakına mensup Belediye Meclis Üyeleri tarafından açılış töreni ve piknikte yalnız bırakılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı personeli de yalnız bıraktı. Bolu Belediyesinde 22 daire müdürü ve sayısı net olarak açıklanmasa da şirketlerle birlikte 1500 çalışan personel bulunuyor. Protokol koltuklarında ve kurdele kesiminde 22 daire müdüründen çok azının törene katıldığı görüldü. 

Tören sonunda piknik yapılacağı için açılışa aileleriyle davet edilen personel için ayrılan sandalyelerin de boş kalması dikkatlerden kaçmadı. Yaklaşık 1500 personelin normal şartlarda ortalama 3 kişiden katıldıklarında 4500 kişi gibi ciddi bir katılımın olması düşünülen törende personel ve aileleri de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın piknik davetine olumlu yanıt vermediği gözlendi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler