Atik Ailesinin mutlu günü

Atik Ailesinin mutlu günü Atik Ailesinin mutlu günü
A- A+

Bolu’da uzun yıllardır Polis Memuru olarak görev yapan Ahmet Atik’in kızı Ceylin Atik ve Atakan Altıntaş, hafta sonu gerçekleşen düğünle evlendi.

Atik ailesinin kızı Ceylin ile Altıntaş ailesinin oğlu Atakan'ın dünya evine girdikleri Grand 14 Düğün Salonunda gerçekleşen düğünde Atik ve Altıntaş Ailelerini sevenleri yalnız bırakmadı.

Uzun yıllar Başsavcı Koruma Polisi Memuru olarak görev yaptıktan sonra AK Parti İl Başkanının Koruma Polisi görev yapması nedeniyle hukuk ve siyaset çevrelerinden olmak üzere çok sayıda davetli ile birlikte düğüne katılan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ve beraberindekilere, Polis Memuru Ahmet Atik ve Genç Çifti tebrik ederek, mutluluklar dilediler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler