Zirveye selamı gönderdik

Zirveye selamı gönderdik Zirveye selamı gönderdik
A- A+

Spor Toto 1. Lig'de sahasında Adanaspor'u ağırlayan Dyorex Boluspor, rakibini 1-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar bu galibiyetle puanını 19'a yükselterek maç eksiğiyle 3’ncü sıraya yükseldi.

Ligin 11. Haftasında zirve yarışında önemli bir maça çıkan Dyorex Boluspor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle sahaya Atatürk resimli formayla çıkarken, tribünlerde 12. Adam taraftar da tıkımını yalnız bırakmadı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Dyorex Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak da karşılaşmayı her hafta olduğu gibi bu hafta da birlikte takip ettiler.

Hakem Alper Akarsu’nun yönettiği karşılaşmada yardımcı halem olarak Hüseyin Aylak ve Emir Eray Eyisoy görev aldı.

Dyorex Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Kırmızı beyazlı ekibimizi karşılaşmaya Çağlar Şahin Akbaba, Tugay Kaçar, Ngandu , Bregu , Gökhan Karadeniz, Oulare, Onur Ulaş, Landel, Hakan Bilgiç, Ozan Papaker, Bülent Cevahir 11'i ile çıkardı.

Konuk ekip Adanaspor’da ise; Hasan Hüseyin Akınay, Benasser, Hakan Yeşil, Hakkı Türker, Burak Çoban, Hüseyin Öztürk, Evren Korkmaz, Jallow, Roche, Emre Kaplan ve Mehmet Sefa Etöz 11'i Teknik Direktör Önder Karaveli tarafından sahaya çıkarıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında kırmızı beyazlı ekibimiz daha istekli görünse de yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. 

İkinci yarıda da istekli oyununu sürdüren Dyorex Boluspor'da sahneye Oulare çıktı. Karşılaşmanın 66. dakikasında kazanılan köşe vuruşunda Gökhan'ın ortasında kafa vuruşunu yapan Oulare kırmızı beyazlıları öne geçiren golü kaydetti. 

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında gol olmayınca Dyorex Boluspor, Adanaspor'u 1-0 mağlup ederek 3 puanı alan taraf oldu.

Kırmızı beyazlılar bu skorla puanını 19'a yükseltirken Adanaspor ise 11 puanda kaldı. Maç eksiği ile ligde 3'ncü sıraya yükselen Dyorex Boluspor, haftaya deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Bodrumspor ile karşılaşacak.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler