Vekil Arzu Aydın heyecanı yerinde yaşadı

Vekil Arzu Aydın heyecanı yerinde yaşadı Vekil Arzu Aydın heyecanı yerinde yaşadı
A- A+
Reklam

18 Temmuz 2020 tarihinde temeli atılan Togg Teknoloji Kampüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Cumhuriyet Bayramı'nda törenle açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni, Togg hissedarlarını, Togg Yönetim Kurulu üyelerini ve geniş bir davetli grubunu bir araya getiren törende, Togg'un ilk akıllı cihazı C SUV, bin 300 Togg çalışanının alkışları arasında seri üretim bandından indi. 

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99’ncu yılında Türkiye’nin uluslararası arenadaki bu vizyon projesinin hayata geçmesine şahitlik etmek için binlerce vatandaş Gemlik’e akın ederlerken, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın da bu tarihi ana tanıklık eden isimler arasındaydı.

Milletvekili arkadaşlarıyla birlikte dün havayolu ile Gemlik’teki TOGG Fabrikasının kampüsünün açılış törenine giden Aydın, duyduğu heyecanı da yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla Bolulularla paylaştı.

Öte yandan açılış öncesi  Togg’un sosyal medya hesaplarından “Togg Akıllı Cihazımızın üstüne siz de imzanızı atın, bu gurura ortak olun.” İmza kampanyası açılışta da devam etti.  Aydın’ın yaptığı sosyal medya paylaşımlarından en dikkat çekici olanı da imza aracının başında yaşandığı görüldü.

Kendisine imza için sıra geldiğinde aracın üzerinin tamamen imzalarla dolu olmasından mıdır bilinmez, Aydın araca imza atamadı. İmza için yer bulamayan Vekil Arzu Aydın, kendisinin ve oğlunun ismini araca yazarak TOGG törenine imzasını atamasa da adını yazdırmış oldu. 

Vekilliği döneminde Bolu'ya kazandırdığı sayısız eser ve yatırımın işe başlamadan önce imza atmalarını alışık olan Bolu Milletvekili Arzu Aydın belki de ilk defa bitmiş bir esere, bir işe imza atacakken bu heyecanı yaşayamamış oldu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler