Bu coşku sonsuza kadar sürecek

Bu coşku sonsuza kadar sürecek Bu coşku sonsuza kadar sürecek
A- A+
Reklam

Cumhuriyetin ilanının 99’ncu yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Bolu’da coşkuyla kutlandı. Bolu Valiliği önünde düzenlenen kutlama programında her yıl olduğu gibi bu yıl da askeri birliklerin geçişinde alanı dolduran Bolulular büyük coşku yaşadılar.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü kutlamaları kapsamında Valilik önünde düzenlenen tören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” mesajının okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Halkının Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Öğrencilerin şiirlerini okumasıyla devam eden kutlama programında ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporculara protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. 

Halk Oyunları Ekibinin ve Mehteran Takımının gösterisinin ardından tören geçişi yapıldı.

İç güvenlik harekâtlarındaki üstün başarılarından dolayı Türkiye’nin çift Sancaklı tek tugayı olan Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı ile Bolu İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Komando Bölüğünde görevli askerlerin İzzet Baysal Caddesi’nde marşlar söyleyerek yaptığı geçiş ilgi gördü.​​​​​​​

İzzet Baysal Caddesi’nde sis bombaları altında yürüyen mavi bereliler törene katılan vatandaşlar tarafından dakikalarca alkışlandı.

Komandoların marşlarla geçişi sırasında vatandaşlar da ellerinde Türk bayraklarıyla askerlere sevgi gösterilerinde bulundu. Mavi berelilerin marşlarla geçişi caddeyi inletti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler