Özcan’a daveti hangisi yaptı?

Özcan’a daveti hangisi yaptı? Özcan’a daveti hangisi yaptı?
A- A+
Reklam

CHP'den bir yıl geçici süreyle ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti'den teklif aldığını iddialarına AK Parti kanadından ses gelmiyor.

Önce bir haberle gündeme gelen ardından da Başkan Özcan tarafından yapılan basın toplantısıyla ulusal basına kadar aksettirilen bu iddialar karşısında AK Partili yetkililer olumlu ya da olumsuz herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınıyorlar.

AK Parti adına bu noktada Bolu’da bu daveti yapabilecek AK Parti İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’nün yanı sıra AK Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığında koordinatör olarak görev yapan eski İl Başkanı Nurettin Doğanay bulunuyor.

Bu 4 etkili ve yetkili isim Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın; AK Parti’den davet aldığı iddiasındaki açıklamalarına karşılık susmayı tercih ederlerken, bir anlamda da daveti de onaylamış oluyorlar. Şimdi Bolu kamuoyunda; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a AK Partiye katılma davetini bu 4 isimden hangisinin yaptığı merak ediliyor. Öte yandan ulusal basında da gündemi meşgul eden Başkan Özcan’ın AK Parti’ye katılma yönünde davet aldığı iddiasına Genel Merkez yetkililerinin de yalanlayıcı bir açıklama yapmamaları, davetin olma olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

Özcan, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında; "AK Parti'nin de aralarında bulunduğu hemen hemen tüm partilerden ihraç sürecinin başından beri davet aldım ve alıyorum. Fakat en başından itibaren söyledim. Cumhuriyet Halk Partisi benim yuvam. Buradan ayrılmak istemiyorum" şeklinde konuşmuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler