Sahaya "Atatürk’lü formayla çıkıyoruz

Sahaya Sahaya
A- A+
Reklam

Spor Toto 1. Lig’in 11. Hafta karşılaşmalarında dün oynanan müsabakalarda üst sıralar için mücadele eden rakiplerimizin puan kaybettiği Cumartesi günü oynanan maçlar sonrası, Adanaspor ile oynayacağımız müsabaka daha da önem kazandı.

Bu akşam saat 19.00’da kendi evimizde ağırlayacağımız rakip Adanaspor maçında takımımızın en büyük gücü olan 12. Adam taraftarların da karşılaşmaya yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Boluspor yine yakışanı yapıyor

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99’ncu yıldönümü dün ilimizde ve tüm yurtta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleriyle coşkuyla kutlanırken, Boluspor da bu anlamlı güne yakışır şekilde sahaya çıkacak.

Maç forması olarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin olduğu formayla sahaya çıkacak olan ekibimiz Dyorex Boluspor, Boluluların Cumhuriyete ve Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıktığını bir kere daha dosta düşmana göstermiş olacak.

Alsan yok, Balde belirsiz

Hafta boyunca Teknik Direktör Sait Karafırtınalar nezaretinde Adanaspor karşılaşması hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı takımımızda Gökhan Alsan dışında sakat oyuncumuz bulunmuyor. Sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta Yılport Samsunspor karşılaşmasında forma şansı bulamayan Balde hafta içi takımla birlikte antrenmanlara başlarken, Adanaspor karşılaşmasında görev alıp almayacağına Teknik Direktör Sait Karafırtınalar bugün karar verecek.

Hakem Alper Akarsu

Bu akşam oynanacak müsabakada Alper Akarsu orta hakem olarak görev yapacak. Ekibimiz Dyorex Boluspor bugüne kadar Akarsu’yun bugüne kadar yönettiği 4 maçından sahadan 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve bir de beraberlikle ayrıldı.

Rakibimiz yükselişte

Rakibimiz Adanaspor’un güçlü bir kadrosu olmasına karşılık ligde istediği sıralarda değil. Adanaspor bugüne kadar oynadığı 10 karşılaşmanın sonucunda ligde 11 puanla 14’ncü sırada bulunurken, takımın başında da spor camiasının Beşiktaş’tan tanıdığı Önder Karaveli bulunuyor. Rakibimizi her ne kadar ligde istediği konumda bulunmasa da çok önemli golcü ayakları bulunuyor. Oynadığı 10 lig maçında toplamda 13 gol atan Adanaspor’da; Tetteh 4, Ahmethan Köse 3 ve Jallow 2 golle takımın gol ayakları olarak dikkat çekiyor.

Oynadığı son 4 deplasman maçından da galibiyetle ayrılamayan rakibimiz, biri kupa olmak üzere sahasında oynadığı son iki maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Adanaspor’a bariz üstünlüğümüz var

Rakibimizle oynadığımız son 10 karşılaşmada ekibimiz Dyorex Boluspor’un bariz üstünlüğü göze çarpıyor. Oynanan son 10 karşılaşmanın 6’sını ekibimiz Boluspor kazanırken, 2 maç beraber 2 maç da Adanaspor’un üstünlüğü ile sona ermiş. 

Öte yandan dün oynanan müsabakalar sonrası rakiplerimizin puan kaybetmesi, bugün alınacak galibiyet sonrası ilk üç içinde kendimize yer bulmamızı sağlayacak.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler