Bayındır Memur Sen Bolu’ya çıkarma yaptı

Bayındır Memur Sen Bolu’ya çıkarma yaptı Bayındır Memur Sen Bolu’ya çıkarma yaptı
A- A+

Bayındır Memur Sendikası Genel Merkezinden gelen heyetle birlikte İl Temsilci Başkanı Mustafa Özdemir, Sendikanın hizmet koluna bağlı işyerlerini gezerek kurum amirleri ve üyeleriyle bir araya geldiler.

 Hizmet koluna bağlı işyerlerini ziyaret etmek için Bolu’ya gelen Bayındır Memur Sendikası Genel Başkan Vekili Fikret Onhan ve Genel Başkan Yardımcısı Levent Tosun beraberlerinde Bayındır Memur Sen İl Temsilci Başkanı Mustafa Özdemir ile birlikte ilk olarak Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Burada İl Müdürü Oğuzhan Kurt ve İl Müdür Yardımcısı Resul Deveci ile bir araya gelen Bayındır Memur Sen Heyeti daha sonra da kurum çalışanlarını ofislerinde ziyaret ederek, istişarelerde bulundular.

Genel Başkan Vekili Fikret Onhan, Genel Başkan Yardımcısı Levent Tosun ve İl Temsilci Başkanı Özdemir’den oluşan heyet Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ziyareti sonrası sırasıyla Tapu İl Müdürlüğü, Kadastro İl Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi kurumlarını ziyaret ettiler.

Tapu İl Müdürü Gökhan Akkaya, Kadastro İl Müdürü Kemal Kurt ve İl Genel Sekreteri Sırrı Köstereli başta olmak üzere hizmet koluna bağlı kurumlara yaptıkları ziyaretlerde gerek sendikası üyeleri gerekse de diğer personelle bir araya geldiler.

Son olarak aynı Konfederasyon çatısı altında sendikal mücadele verdikleri Bolu’daki Memur Sen’e bağlı diğer sendikaların Şube ve İl Temsilcileriyle Memur Sen İl Temsilcisi Ahmet Koçak’ın ev sahipliğinde bir araya gelen Bayındır Memur Sendikası Genel Başkan Vekili Fikret Onhan, Genel Başkan Yardımcısı Levent Tosun ve Bayındır Memur Sen İl Temsilci Başkanı Mustafa Özdemir, Bolu’daki programlarını bu ziyaretle bitirdiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler