“Adalet, bir gün herkese lazım olacak”

“Adalet, bir gün herkese lazım olacak” “Adalet, bir gün herkese lazım olacak”
A- A+
Reklam

Taşkesti belediye Başkanı olarak görev yaptığı dönemde bir bayanın şikayeti üzerine başlayan hukuki süreçte önce Belediye Başkanlığından istifa eden, ardından da 4 ay cezaevinde yattıktan sonra çıkan ve son olarak da yaşananların bir kumpas olduğuna Adaletin karar vermesi neticesinde 4 yılın sonunda beraat eden MHP Taşkesti Belediye Başkan Adayı Saim Çevik, hakkında çıkan haberlere isyan etti.

Kendisine kumpas kurulduğu mahkeme tarafından ispatlanmasına karşılık, beraat ettiği bir davanın bedelini 7 yıl ödeyen Saim Çevik’in, MHP Taşkesti Belediye Başkan Adaylığının ilan edilmesinin ardından yeniden geçmişte yaşanan kumpas olayının gündeme getirilmesi akıllara yine siyasi bir kumpas mı var sorusunu getirdi.

Konu hakkında açıklama yaparak bu duruma tepki gösteren MHP Taşkesti Belediye Başkan Adayı Saim Çevik; “Yaklaşık yedi yıl önce bir bayanın tek taraflı beyanı sonrası hakkımda yasal süreç başlatılmıştı. O dönem de ne kadar masum olduğumu söylesem de bana kumpas kurulduğunu anlatmaya çalışsam da Taşkesti Belde Belediye Başkanlığı görevinden istifa etmiş, kişisel olarak zorlu bir sürecin içine girmiştim. Dört yıl süren yargılama sürecinden sonra eldeki delil durumu, verilen ifadeler sonrası Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi 7. Ceza Dairesi tarafından 19.11.2021 tarihinde 2021/337 nolu karar ile hakkımda beraat kararı verilmiştir. Beraat etmeme rağmen şahsım üzerinden Milliyetçi Hareket Partisi’ne leke sürmek adına yedi yıl önce yaşadığım çirkin süreç bugün yeniden karşıma çıkartılmıştır. Kendileri için adalet isteyenler bugün hakkımda beraat kararı olmasına rağmen sırf Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz savunucularının kalesi Milliyetçi Hareket Partisi zarar verebilmek maksadıyla bu yayınları yapmaktadırlar. Memleket aşkıyla çıktığımız bu yolda şahsım ve partim üzerine kurulmak istenen kumpas yüce Türk milleti nezdinde karşılık bulmayacaktır. Unutulmamalıdır ki; adalet, bir gün herkese lazım olacaktır” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler