Adayın eşinden AK Partililere gözdağı mı?

Adayın eşinden AK Partililere gözdağı mı? Adayın eşinden AK Partililere gözdağı mı?
A- A+
Reklam

Milli Görüş geleneğine mensup STK ve bazı tarikat mensuplarının AK Parti Genel Merkezindeki girişimleri sonucu Bolu’da AK Parti adayı olarak açıklanması sağlandığı iddia edilen AKP Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’un, hem “Muhammed Emin Demirkol Gönüllüleri” ekibinde yer alan hem de Belediye Meclis Üyesi Adayının eşi tarafından yapılan sosyal medya paylaşımlarında adeta AK partililere gözdağı veriliyor.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda; 

“BİZİM MAHALLENİN "RUHBAN SINIFI" !

Sizinle hesaplaşmamız çok şenlikli olacak çoook.

Bir nevi RÖNESANS yaşayacağız hep birlikte, vakti geldiğinde” 

ifadeleriyle garip bir paylaşım yapan AK Parti Bolu Belediye Meclis Üyesi Adayı Ayşe Bozacı’nın eşi Erkan Bozacı, AK Parti’de bir iç hesaplaşma mı yaşanacak sorusunun sorulmasına neden oldu. 

Hristiyan inancına sahip olmadığı tahmin edilen Erkan Bozacı’nın bu yüzden “Ruhban Sınıfı” ile bir probleminin olmaması beklenirken, yaptığı paylaşım da AK Parti kulislerinde “iç hesaplaşmanın” sinyali olarak algılandı.

Garip ve gizemli paylaşımlara devam eden AK Parti Bolu Belediye Meclis Üyesi Adayı Ayşe Bozacı’nın eşi olması dışında AK Partililerin tanımadığı Erkan Bozacı, 

“DENGE SİYASETİ BİTTİ.

HATIR SİYASETİ BİTTİ.

Maslahat, diplomasi, sahte nezaket,

riyakarlık BİTTİ. İçimize atma dönemi BİTTİ

Hasretini çektiğimiz

GÜZEL KAVGA DÖNEMİ başladı”

paylaşımı da yine dikkat çekti.

AKP’nin Adayı M. Emin Demirkol’un A Takımı içinde yer alan isimlerin olası 31 Mart zaferi sonrası mesajları olarak algılanan paylaşımların, 23 yıldır AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Gömleksiz”, “Müteahhit” gibi yakıştırmalar yapmadan yol arkadaşlığı yapan AK Partililerce nasıl karşılanacağı merak ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Yunus (1 ay önce)
    Satılık Haber, Sipariş Haber, Haberde Damping, Gazete Sahibi Çıldırdı. Bu haberin başlığı bunlardan biri olabilirdi. Bu kadar subjektif, taraflı, adrese teslim haberler yapılabilir. Balya balya paralar İstanbul'-da dağıtıldı sanıyorduk yanılmışız.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler