Adaylarda bugün…

Adaylarda bugün… Adaylarda bugün…
A- A+
Reklam

ESKİ MESAİ ARKADAŞLARINDAN DESTEK İSTEDİ

31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarına devam eden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol,  İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti. Demirkol’a bu ziyarette AK Parti İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Demirkol ve beraberindeki heyet Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Danışman’ı da makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Danışman ile görüşmesinin ardından il sağlık müdürlüğü personelleri ile tek tek görüşen Demirkol, mesai arkadaşlarıyla bugüne kadar şehre çok güzel hizmetler verdiklerini ifade etti ve “Sağlık sistemimizin Bolu’da çok iyi yerlere gelmesinde pay sahibi olan fedakar sağlık çalışanları olarak hakkınız ödenmez. Kendi özel hayatlarınızdan fedakarlık yaparak ve çok çalışarak bu başarıyı elde ettik. Bu sebeple ailelerinizde, siz de lütfen hakkınızı helal ediniz. Hepinize gayretiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim." diyerek hem sağlık personellerine hem de ailelerine teşekkür etti.

MHP’Lİ DURAK, VATANDAŞALARA 4 NİSAN’A BELEDİYEYE RANDEVU VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Yukarı Çarşı esnafını ziyaret etti. Yapmış olduğu ziyaretlerde “4 Nisan’da belediyede buluşuyoruz” söylemlerinde bulunan İlhan Durak’a esnaf ve vatandaşlar da yakın ilgi gösterdiler.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Yukarı Çarşı esnafı ile bir araya geldi. 

‘Ayırmadan, ayrışmadan, Bolu için Canla Başla’ sloganıyla kapı kapı gezen ve sahada dur durak bilmeden çalışan Durak, esnaf ve vatandaşlara “Vakti Geldi Mi?” sorusunu sordu. Vatandaşlar ise “Vakti geldi, geç bile kaldı. Değişim gerekiyor.” sözleri ile karşılık verdi. Bolu’da vatandaşların da değişimden yana olduğu gözlemlenirken, İlhan Durak’ın ‘4 Nisan’da belediyede buluşuyoruz’ sözlerine vatandaşlar da yakın ilgi göstererek karşılık verdiler.

CHP’Lİ ÖZCAN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

CHP’nin Bolu Belediye Başkan Adayı olarak yoğun bir saha çalışması gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bugün sırasıyla; Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü, Devlet Su İşleri Bolu 53. Şube Müdürlüğü’nü, Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nü, Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü, Müze Müdürlüğü’nü ve İl Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti.

Yoğun bir resmi kurum ziyareti gerçekleştiren Başkan Özcan’a, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir de eşlik etti. Kurum çalışanları ve vatandaşlarla yaptığı ziyaretlerde sohbet eden Özcan, 31 Mart Yerel Seçimlerinde kendisine yeniden destek verilmesini istedi.

Başkan Özcan kurum ziyaretlerinin ardından Nafize Baysal Gündüz Bakımevi’ni ziyaret ederken, günün sonunda da Bolu’da bulunan Cami dernek başkanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler