Öğretmenevi'nin kalitesi tescillendi

Öğretmenevi'nin kalitesi tescillendi Öğretmenevi'nin kalitesi tescillendi
A- A+
Reklam
Bolu Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen tetkikler sonucunda, "Belgelendirme Karar Komitesi"nce alınan kararla, " TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi" sertifikalarının üçünü birden almaya hak kazanan Türkiye'nin ikinci Öğretmenevi oldu.
Bolu Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi bünyesinde kurulan "Kalite Yönetim Ekibi"nin yaklaşık bir yıl boyunca yürüttüğü çalışmalarla tetkik için hazırlanan kurum, önce Bakanlık denetimi geçirme hakkı elde etti. Öğretmenevi, Bakanlık denetçileri tarafından gerçekleştirilen tetkik sürecinin de başarıyla tamamlanması neticesinde sertifikaları kazanarak, ülke genelinde bir başarıya imza atmış oldu.
Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü İSG ekibinin katkıları ve yönlendirmeleriyle alınan sertifikalarla, Bolu- Solmaz Ahmet Baysal Öğretmenevi'nde güvenli çalışma ve hizmet sunma ortamı sağlandığı, kurum kalitesini geliştirmek amacıyla sürdürülebilir bir sistem yönetimi yürütüldüğü tescillenmiş oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler