Bolulu ünlü turizmci vefat etti

Bolulu ünlü turizmci vefat etti Bolulu ünlü turizmci vefat etti
A- A+
Reklam

Türkiye’de turizm alanında önemli otellerde ve restoranlarda yönetici olarak yıllarca görev yapmış, turizm sektörünün duayen isimlerinden Sebahattin Güney vefat etti.

Feel & Live Sapanca Hotel, Bodrum Green Bech Resort, Unova Tesisleri, Bolu Hıghway Otel, Babillon Hotel ve son olarak Malatya Mövenpick Hotel’de idarecilik görevinde bulunan Güney, uzun bir süredir yakalandığı hastalıkla mücadele ediyordu.. 

Bugün yaşam mücadelesini kaybeden usta turizmci Sebahattin Güney’in cenazesi 23 Ocak Salı günü (Yarın) Yenigüney Köyü Caminde kılınacak öğle ve Cenaze Namazı sonrası Yenigüney Köyü Mezarlığına defnedilecek.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak merhum Sebahattin Güney’e Allah’tan rahmet, Ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler