İYİ Partili Hasan Hakan Alpaslan istifa etti..!

İYİ Partili Hasan Hakan Alpaslan istifa etti..! İYİ Partili Hasan Hakan Alpaslan istifa etti..!
A- A+
Reklam

Yerel Seçimlere sayılı günler kala, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın A takımında önemli bir gelişme yaşandı.

Ahmet Yılmaz’ın istifasının ardından Belediye Başkan Yardımcısı olarak atayan Özcan’ın yerel seçimlere kadar Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadığı Millet İttifakı ortağı İYİ Partili Hasan Hakan Alpaslan görevinden istifa etti.

Alpaslan’ın sürpriz istifasının ardında ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın olduğu iddia edildi.

Kulislerde konuşulan; son ana kadar İYİ Parti ile CHP’nin ittifak yapma olasılığını göz önünde bulunduran, ittifak olmasa bile Bolu’daki İYİ Partili seçmenin kendisine destek vereceği hesapları içinde olan Özcan’ın bu hesapları tutmaması nedeniyle kendisine yakın isimlerle İYİ Partili Hasan Hakan Alpaslan’ı görüştürdüğü ve bu görüşmede istifa etmesi istediği iddia edildi.

Yaptığımız araştırmalar sonucunda İYİ Parti İl Teşkilatının Hasan Hakan Alpaslan’ın Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmesi yönünde bir talebi olmadığı bilgisine ulaşılırken, zamansız bu istifanın arkasında Tanju Özcan olduğu iddialarını güçlendirdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler