Terminal ihaleye çıkıyor

Terminal ihaleye çıkıyor Terminal ihaleye çıkıyor
A- A+
Reklam

Mülkiyeti Bolu Belediyesine ait olan Kılıçarslan Mahallesindeki Şehirler ve İlçeler Arası Terminal Alanı ve eklentileri olan; CNG Dolum Tesisi, Akaryakıt İstasyonu ve Elektrikli Araç Dolum alanı ihaleyle kiraya verilecek. 

30 Ocak 2024 tarihinde saat 14.00’de kapalı teklif usulü ile 10 yıllığına kiraya verilmesi için yapılacak ihale Bolu Belediye Başkanlığı Hizmet Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Şehirler ve İlçeler Arası Terminal Alanı ile eklentileri olan; CNG Dolum Tesisi, Akaryakıt İstasyonu ve Elektrikli Araç Dolum alanı için ihalede muhammen bir aylık kira bedeli 150.000,00 (yüzellibin) TL +KDV ve Geçici Teminat bedeli de 600.000,00 (altıyüzbin)TL olarak ilan edildi.

Bolu Belediye Başkanlığı tarafından yayınlanan ihalede şartnamesinin Bolu Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden bedelsiz olarak görülebileceği açıklanırken, ihaleye katılmak isteyenlerin de 5.000,00 (beşbin)TL makbuz alındısı karşılığında mesai saatleri içerisinde şartnameyi alabilecekleri bildirildi.

30.01.2024-25.11.2025 tarihleri arasını kapsayacak kiralama ihalesinde artırımların da 100,00 (yüz) TL ve katları olarak yapılacağı ilan edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler