Allah sonumuzu hayretsin..!

Allah sonumuzu hayretsin..! Allah sonumuzu hayretsin..!
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı sosyal medya fenomeni olmakla 5 yıldır eleştiren muhalefet partileri, seçim süreciyle birlikte kendi partilerinin adaylarını da sosyal medya fenomeni yaptılar.

Bir yakınımız, hayranımız hazırlamış (!) diyerek kendi sosyal medya hesaplarından “Kurtlar Vadisi” ve “Ezel” dizilerinin bazı sahnelerine kendilerini ve rakip adayları yapay zeka ile montaj yaptıran Bolu Belediye Başkan Adayları, tamamen kendi kontrollerinde hazırlandığı iddia edilen garip videolarla sosyal medyada şovlar yapıyorlar.

Boluluların seçim sürecinde kendilerinden duymak istedikleri Bolu’ya ve Bolu’nun geleceğine dair hiçbir cümle bulunmayan videolarla seçmenin karşısına çıkan siyasi partilerin Bolu Belediye Başkan Adaylarının bu hallerini gören Bolulu seçmenler ise “Ne günlere kaldık?” diye kendilerine sormadan da duramıyorlar.

“Bir takipçim hazırlamış ve bana göndermiş. Ben çok güldüm, sizde izleyin bakalım” diyerek CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan’ın paylaştığı “Kurtlar Vadisi” sahneleriyle hazırlanan videosuna, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’un fanları da “Kurtlar Vadisi” sahneleriyle cevap verirken, MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak da “Tanju Özcan dün akşam hazırlatıp paylaştığı videoya çok gülmüş. O gülmeye devam etsin. Eskiler Her Zaman Yeniye Yenilir…” paylaşımıyla “Ezel” dizisiyle cevap verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler