Ağır sosyete Bolu'da buluştu

Ağır sosyete Bolu'da buluştu Ağır sosyete Bolu'da buluştu
A- A+

Bolu geçtiğimiz hafta sonu iş ve sosyete dünyasının önemli isimlerini Bolu’da ağırladı.

Geçtiğimiz yıl nişanlanan Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko'nun ayrıldığı eşi Bettina Machler ile evliliğinden olan oğulları Can Hakko, 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Deniz Aktaş ile düğünü Hakko'nun babası Cem Hakko'nun Gövem Köyündeki evinde gerçekleştirildi. 

Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve ayrıldığı eşi Bettina Machler oğullarını mutlu gününde yalnız bırakmadı. Çiftin yakın dostlarının ve aile üyelerinin bulunduğu sade törende Cem Hakko ve Deniz Aktaş mutluluğa birlikte evet dedi. 

Magazin basınında önemli yer bulan Hakko’ların bu mutlu gününe şahitlik etmek için başta iş dünyası olmak üzere sosyetenin önemli isimleri Gövem Köyüne gelirken, bir çok isim de hafta sonunu Bolu’da geçirerek, ilimizin doğal güzelliklerinin keyfini çıkarttılar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler